All inclusive aan de Egeïsche zee

Bent u het weer hier in Nederland echt meer dan zat en droomt u nu al over uw vakantie volgend jaar? Laat uw dromen werkelijkheid worden, en boek uw vakantie in 2014 naar bijvoorbeeld het prachtige Marmaris! Met een uitgebreid aanbod aan all inclusive accommodaties – met name Ideal Prime Beach staat erg goed aangeschreven – heeft u genoeg keuze om te genieten van de mooie badplaats Marmaris in Turkije. Want naast dat u hier heerlijk aan het strand kunt liggen, flaneert over de boulevards, drankjes drinkt op de terrassen en kunt zonnebaden en zwemmen in het verkoelende water, kent Turkije nog veel meer mogelijkheden!

Voor de beste all inclusive reis naar de Egeische zee, raden wij aan is de pagina over Arke te bekijken, Arke beschikt over goedkope All Inclusive vakanties naar Turkije en de Egeïsche zee!

Uitstapjes Marmaris

Wat dacht u van bergbeklimmen in de Kloof van Saklikent. Langs de steile bergwanden ziet u de hoogste kliffen. Of wilt u historie van Turkije zien, ga dan naar het kasteel van Marmaris en ontdek de prachtige standbeelden. Ook een jeepsafari, boottocht naar andere baaitjes of verdwalen in de kleurrijke bazaars behoren tot uw mogelijkheden in Marmaris. ‘s Avonds is er een bruisend uitgaansleven waar zowel jong als oud zich in onder kunnen dompelen.

Fethiye

Fethiye is een voormalig vissersdorp dat direct gelegen is aan de Egeïsche zee. Tegenwoordig is het wel iets anders dan een authentiek vissersdorp; de volwaardige badplaats ligt in het meest toeristische gebied van Turkije en ontvangt zo’n enkele miljoenen vakantiegangers per jaar. Maar dat heeft de typisch Turkse sfeer in de havenplaats Fethiye gelukkig niet doen verdwijnen. Een fraaie boulevard, bazaars in smalle straatjes en schattige theehuizen zijn hier nog allemaal aanwezig. Een all inclusive vakantie in Fethiye in 2013 is een fijne mix van zonnig vakantie vieren en Turkse cultuur snuiven!

Fethiye heeft het ideale klimaat voor zonaanbidders; zoals de hele Turkse kustlijn kenmerkt kent ook Fethiye warme zomers en milde winters. En mocht u zin hebben in een cultureel dagje, dan liggen enkele rustieke plaatsjes heel dicht in de buurt. Voor luxe en comfort zit u natuurlijk helemaal goed in Fethiye, want zoals het Turkije betaamt is de service in de hotels en resorts uitmuntend.

Vertrekt uw vlucht vanaf de luchthaven Schiphol in Amsterdam? Houd dan rekening met eventuele parkeertarieven als u met uw eigen auto naar de luchthaven reis. Zo kan lang parkeren op Schiphol erg duur zijn bij de luchthaven zelf. Wij raden u dan ook aan om een partner te vinden in de buurt van de luchthaven, maak gebruik van handige vergelijkwebsites om de beste partner te vinden!