Het Miracle Resort  Voor natuur en cultuurliefhebbers

Hotel Miracle Resort ligt aan Lara strand, vlakbij Antalya. Lara staat bekend omwille van haar prachtige witte stranden. Als je voor ooit een draai heb gegeven aan een kaartenrek en daar kaarten met zonnige stranden voorbij heb zien komen, dan is de kans groot dat je een voorproefje heb gezien van de stranden van Lara.

Waarom luxe resorts in Turkije de laatste 5 jaar zo enorm zijn gegroeid in popularieit, is omdat je weet waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag vlieg, veblijf, eet en drink je onbeperkt in een luxe all inclusive resort in Lara. Het kost je vanaf Nederland tot aan de poorten van het Miracle Resort niet meer dan 5,5 uur reistijd.

Maar dit resort heeft nog veel meer dan dat te bieden. Miracle Resort biedt namelijk een unieke ultra all-inclusive formule die een gewone all-inclusive ruimschoots overtreft. Je kan ongelimiteerd genieten van maaltijden in het buffetrestaurant of van de drankjes aan de bar. Daarbuiten zijn er nog vier a la carte restaurants met elk hun eigen specialiteit.

Het strand is zonder twijfel de hoofdattractie bij Miracle Resort. De zandstranden van Lara zijn terecht legendarisch en Miracle Resort heeft zijn eigen stukje privi strand waar het altijd rustig en heerlijk warm is. Het strand van Miracle Resort bevindt zich net voorbij de tuinen, dus na een korte wandeling ben je al vlakbij de zee.

Op het gebied van recreatie en ontspanning is Miracle Resort een echte topper. Er is een grote tuin rondom het resort waarin verschillende zwembaden liggen. Ook om heerlijk te sporten heeft Miracle Resort de juiste faciliteiten. Je kan aan het resort gratis tennissen, midgetgolven en voetballen.

Je hoeft echter niet in het hotel te blijven, want er valt heel wat te ontdekken in de omgeving. Zo zijn er veel mooie strandplekjes in Lara die buiten het stukje privi strand van Miracle Resort liggen. Je bevindt je trouwens ook vlakbij Antalya, een bruisende stad die perfect is uitgerust om toeristen te voorzien van alles wat ze maar willen. Mensen die zin hebben in shoppen, lekker eten en een pittig nachtleven zijn in Antalya zeker wel aan het juiste adres.