Hotel Royal Dragon: geïnspireerd uit oosterse oase van rust

Hotel Royal Dragon is gelegen in Side in de Turkse Riviera streek, één van de bekendste vakantiebestemmingen voor Europese toeristen die de zon opzoeken. Er is echter iets heel speciaals dat het Royal Dragon hotel onderscheidt van alle andere resorts. Buiten de luxueuze behandeling die elke gast hier krijgt, biedt het Royal Dragon hotel namelijk ook een unieke Oosterse stijl. Dat merk je meteen wanneer je arriveert. De typische Oosterse architectuur en de Japanse tuinen zijn elementen die dit hotel echt uniek maken.

In Hotel Royal Dragon vind je alle luxe die je kan verwachten van een vijf sterren hotel in één van de drukst bezochte toeristische streken van Turkije. Zo zijn er vier a la carte restaurants met een uitstekend menu. Elke restaurant heeft zijn eigen specialiteit. zo is er (uiteraard) een Japans restaurant, maar ook de Italiaanse en Turkse keuken worden niet geschuwd. In de a la carte restaurants kan je met je all inclusive formule één keer per week gratis eten. Eenmaal aangekomen in Royal Dragon hoef je je portemonnees niet meer te trekken. Je kunt nu nog voordeliger boeken, door alle reisorganisaties op een rij te vergelijken.

In het hotel kan je verder ook genieten van een ruime keuze aan activiteiten. Uiteraard staat genieten van zon, zee en strand bovenaan het lijstje van iedere toerist, maar daar eindigt je bezoek niet.

Hotel Royal Dragon heeft namelijk een volwaardig fitnesscentrum, twee tennisbanen en faciliteiten om verschillende andere sporten te beoefenen. Wie wat meer avontuur wilt, kan zich wagen aan het assortiment watersporten dat Hotel Royal Dragon aanbiedt. Je kan bijvoorbeeld gaan parasailen of jetskiën. Ook moet je beslist de omgeving gaan ontdekken, want Side, een stad met een erg rijke geschiedenis en cultuur, bevindt zich vlakbij.