Limak Limra, de parel van Kemer

Hotel Limak Limra is gelegen in Kemer aan de Turkse zuidkust, op ongeveer 40 kilometer van de grote stad Antalya. Limak Limra is een echt luxe-resort waar je zorgeloos kan genieten van een welverdiende vakantie. Er zijn 6 zwembaden, 7 restaurants en talloze andere faciliteiten waar je als bezoeker van kan genieten. Bovendien biedt dit luxe vakantieadres een unieke ultra all inclusive formule aan, die net dat beetje verder gaat dan een gewone all inclusive. Het uitgebreide assortiment aan activiteiten en faciliteiten zit namelijk gewoon in de prijs inbegrepen.

De hoofdattractie van het Limak Limra resort is zonder twijfel het prachtige strand. Er is ruimte genoeg voor iedereen, zodat ieder zijn ding kan doen, of je nou gewoon wilt zonnen of iin van de vele strandactiviteiten wilt beoefenen.

Heb je even zin in iets anders, dan kan je terecht in iin van de vele zwembaden die Limak Limra telt. Luieren of baantjes trekken aan iin van de zwembaden gaat niet snel vervelen wanneer je van comfort en luxe houdt. In het speciale kinderzwembad kunnen kinderen onder toezicht spelletjes spelen en zich helemaal uitleven.

Verder is er bij Limak Limra de mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen. Je kan er squashen, volleyballen en dansen. Een perfecte afwisseling voor zorgeloos zwemmen en zonnen dus. Wie echter van een ultieme ontspanning wilt genieten, kan terecht in het wellnesscentrum van het hotel waar je kan genieten van verschillende soorten schoonheidsbehandelingen en massages. Er is trouwens ook een uitgebreid activiteitenprogramma met elke dag nieuwe activiteiten. Vervelen zal je je dus zeker niet bij Limak Limra!

Als je een Turkije fan bent, ben je waarschijnlijk als eens in Limak Limra geweest. Geen reden om niet terug te keren, maar als je van variatie houdt heeft de Limak hotel keten een gelijkwaardig (en misschien zelfs beter) alternatief: Limak Lara. Bekijk hier alle informatie over Limak Lara.