Royal Holiday Palace: Ervaar het leven in een paleis

Hotel Royal Holiday Palace is gelegen in Lara, een gebied bekend om haar legendarische stranden, net ten oosten van Antalya. Het strand van Lara is al jarenlang iin van de favoriete bestemmingen van Europese toeristen en het is niet moeilijk in te zien waarom: de resorts die zich in dit stukje paradijs op aarde bevinden, hebben echt het allerbeste plekje uitgekozen voor het aanbieden van luxe-vakanties (zie meer informatie op www.royalholidaypalace.nl)

Hotel Royal Holiday Palace ligt vlak aan het strand en biedt al het comfort dat je van een luxe-resort verwacht. Wanneer je aankomt, zie je meteen dat dit een echt paleis is, met torenspitsen en balkonnetjes als een echt kasteel.

Zelfs wanneer je even geen zin meer hebt in zonnekloppen aan het strand, is er nog genoeg te doen in Hotel Royal Holiday Palace om zelfs de meest veeleisende toerist tevreden te stellen. Zo zijn er maar liefst 5 zwembaden, elk met een eigen specialiteit: eentje voor kinderen, eentje voor mensen die gewoon baantjes willen trekken, eentje voor mensen die houden van waterglijbanen en een speciaal badje voor peuters.

Entertainment, activiteiten en ontspanning vind je in Hotel Royal Holiday Palace in overvloed. Zo kan je een handvol sporten in het hotel zelf beoefenen. Denk maar aan tennis, strandvolleybal, waterpolo en tafeltennis. Elke avond is er trouwens ook een speciale show, waarvan de exacte invulling varieert van dag tot dag.

In het wellnesscentrum van Royal Holiday Palace kan je genieten van een prachtige spa, een haman, sauna, stoombad, zoutwaterbad, maar ook van verschillende soorten schoonheidsbehandelingen en massages. Reden genoeg om je fly drive Turkije te plannen bij Hotel Royal Holiday Palace dus.

Wil je nog meer variatie op de stranden van Lara? Dan is het Miracle Resort een prachtig alternatief in Lara.