Side Star Park, Laat je verwennen door de U-All Inclusive formule

Side Star Park is een vijfsterrenresort in Side aan de Turkse Zuidkust. Het resort zelf heeft heel wat te bieden en als je van oeverloos genieten en heerlijke dosis luxe houdt, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Het resort telt 228 kamer, wat eigenlijk behoorlijk weinig is in vergelijking met andere mega-hotels in de regio. In Side Star Park gaat kwaliteit dus duidelijk boven kwantiteit, en dat merk je meteen.

Side Star Park biedt een speciale Ultra All Inclsusive formule aan. Dat houdt in dat je van bijna alle faciliteiten van het resort gratis gebruik kan maken. Zo kan je pas echt zorgeloos vakantie vieren, want je hoeft je helemaal geen zorgen te maken om geld: alles zit in de prijs inbegrepen. Je kunt nog voordeliger naar Side Star Park door hier je vakantie te vergelijken.

In Side Star Park is er een buffetrestaurant, een a la carte restaurant en een patisserie. Er zijn ook drie stijlvolle bars: een wijnbar voor fijnproevers, een pianobar voor wie van live muziek houdt en een buitenbar om ook s avonds van de heerlijke temperaturen aan de Turkse Riviera te genieten.

Ook buiten het resort is er heel wat te ontdekken. Op vijf minuten wandelen ben je in het centrum van Side, waar je kan genieten van de rijke cultuur en geschiedenis van de streek. Zo zijn er verschillende archeologische sites uit de Griekse periode die de stad heeft doorgemaakt. Je kan in Side trouwens ook heerlijk eten in iin van de vele kleine restaurants of genieten van de minder bekende stranden, waar je soms zelfs helemaal in je eentje bent.<