Turunc Premium, nieuwe topper in de buurt van Marmaris

vakantie turkije all inclusive

Het strand van Marmaris is al zo goed als vol gebouwd, waardoor de nieuwe hotels uit moeten wijken naar omliggende badplaatsen. Het nieuwe resort Turunc Premium is gelegen in het kleine plaatsje Turunç op zo’n 20 kilometer van het centrum van Marmaris. Wanneer je op zoek bent naar een uitvalsbasis om het nachtleven van Marmaris te betreden is dit hotel dus geen aanrader. Echter, wanneer je een heerlijke relaxvakantie in gedachten hebt met de daarbij behorende luxe dan is dit hotel zeker aan te raden.

Het hotel is direct aan het strand gelegen en beschikt daarnaast ook over een zwembad en ruime zonneterrassen om optimaal van de aanwezige zon gebruik te kunnen maken. De kleintjes kunnen hun waterpret beleven in het pierenbadje. Daarnaast is er een miniclub en kinderbioscoop speciaal voor de kinderen. Degenen die al wat ouder zijn kunnen stoom afblazen met diverse sporten en spelletjes. ’s Avonds wordt er livemuziek verzorgd of kunnen de hotelgasten genieten van spectaculaire live shows. Verder zijn er faciliteiten als gratis WiFi in openbare ruimten, een wasserette, een dokter en een schoonheidssalon aanwezig.

De verzorging is hier op basis van een uitgebreide all inclusive formule. Hierbij zitten alle maaltijden inbegrepen inclusief laat ontbijt en een à la carte diner. Verder worden er gedurende de dag snacks en ijsjes verzorgd alsook koffie en thee. Voor de nachtbrakers zijn er zelfs midnightsnacks aanwezig. De kamers beschikken over het comfort wat je kunt verwachten van een vijfsterren hotel.

Kijk voor de goedkoopste vliegtickets naar Marokko op www.goedkope-vliegtickets.nl